Telaliberec
Image default
Health

3 nuttige dating tips voor het opnieuw gaan daten na een echtscheiding

Opnieuw gaan daten na een echtscheiding is heel anders dan daten voor singles, die hun draai al hebben gevonden in het spel van het daten. Als je onlangs gescheiden bent, kun je nu het gevoel hebben dat het weer tijd is om te gaan daten. Maar hoe lang is het geleden dat je voor het laatst op een eerste date bent geweest? Is dat een aantal jaren geleden? Weet je wat er speelt in de wereld van de huidige singles? En nu je na je echtscheiding weer opnieuw wilt gaan daten, moet je je ook afvragen waar je andere singles van jouw leeftijd kunt tegenkomen? Hier zijn drie nuttige dating tips voor gescheiden mannen die, na hun echtscheiding, weer opnieuw willen gaan daten.

Dating tip # 1: doe het rustig aan

Ben een beetje lief voor jezelf en maak het niet je doel om 10 dates in twee weken te hebben. De dagen van het daten in je studententijd zijn echt voorbij. Je moet proberen om zoveel mogelijk verschillende mensen te leren kennen. Terwijl je uiteindelijk natuurlijk een aantal dates wilt hebben, zodat je kunt ontdekken wat je wilt, moet je toch voorzichtig beginnen. Een geweldige manier om te beginnen is een feestje of een diner bij vrienden bijwonen. Je kunt zo op een ontspannen manier beginnen met het ontmoeten van andere singles.

Dating tip # 2: begin met het voeren van een heleboel gesprekken

Je moet proberen om veel comfortabele gesprekken te gaan voeren. Terwijl je in de delicatessenwinkel bent, om een sandwich voor de lunch te kopen, kun je de mensen voor en achter je eens vragen wat ze hebben besteld. Je kunt ook vragen wat ze je daar aanraden. Als je in de praktijk evenwichtig, zelfverzekerd en comfortabel kleine gesprekken met vreemden kunt voeren, zul je geen moeite hebben om tijdens je eerste date een gesprek op gang te brengen.

Dating tip #3: flirt

Voordat je op je eerste date gaat, wil je gewoon beginnen met het oefenen van flirten. Hoe zijn je flirt vaardigheden? Waar je ook gaat, begin gewoon met een beetje licht onschuldig flirten met de andere mensen. Je kunt dit oefenen op het schattige meisje dat je je kopje koffie serveert. Maar je kunt ook flirten met het meisje van de slager dat je lamskoteletjes bij de supermarkt inpakt.

Door dingen langzaam op te bouwen, een praatje te leren maken en te leren om te flirten zal je zelfvertrouwen, na je scheiding en tijdens het daten, flink toenemen. Als je dan iemand tegenkomt met wie je serieus wilt gaan daten, zul je in ieder geval succes hebben.

Met de combinatie van haar gedurfde humor en een meelevende aanpak Attraction Gym een gratis handleiding met dating advies en tips en je vindt er ook tips (waaronder tinder dating tips) voor het krijgen van een betere date.

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/