Blog

Home / Damessieraden die geluk bezorgen

Damessieraden die geluk bezorgen

Date : Dec 19, 2016 Category : Fashion and Clothing
Author: Tags: , ,

Damessieraden die gelukkig maken

Wat zijn damessieraden waarmee je een dame nou echt gelukkig maakt? Veel dames houden van ‘bling bling’, maar er zijn er ook tussen die van meer ingetogen houden. Voor andere dames mag het dan weer kleurrijk zijn en voor sommige mag een damessieraad een echte ‘eye catcher’ zijn, waarbij alle vormen en stijlen zijn toegestaan, zolang het sieraad maar opvalt. Met de volgende sieraden weten we zeker dat ze opvallen, en we leggen uit waarom.

Silk armbanden; vallen op door het materiaal

Silk armbanden zijn opvallende krachtpatsers. Gemaakt van 100% zilver en designed met oog voor de meest kleine details, vallen de Silk armbanden hoe dan ook bij iedereen die oog heeft voor robuuste, stijlvolle sieraden. Silk armbanden worden ontworpen in Nederland en in eigen Aziatische ateliers door zilversmeden gemaakt. Silk armbanden zijn ondergebracht in verschillende series, met alleen een eigen, uniek karakter.

Camps en Camps; opvallende sieraden door hun ontwerp

Dat hip en klassiek als stijlen hand in hand kunnen gaan, bewijst Camps en Camps met haar sieraden. De initiële stijl van Camps en Camps is traditioneel en klassiek. Echter door het gebruik van mooie edelstenen en deze op een geraffineerde wijze te verwerken in de designs, is er ook sprake van een hippe look. Camps en Camps valt met deze eigenwijze mis op.

Mi Moneda; opvallend door schoonheid

Mi Moneda maakt sieraden waarbij echt elk detail klopt. De sieraden zijn in beginsel dusdanig ontworpen zodat het ontwerp al tot de verbeelding spreekt. Hoe gaaf is het verder om te zien dat de gekozen materialen uit het topsegment door Mi Moneda tot een schitterend geheel worden getoverd. Mi Moneda maakt van munten, armbanden en colliers daarnaast ook nog eens de meest verbluffende combinaties. Mi Moneda valt op door haar schoonheid.

http://www.sieradenstyle.nl

Comments are closed.

© Copyright 2017.