Telaliberec
Image default
Education

Snel slagen voor je autotheorie

Hoe zou jij dit vinden: je autotheorie in 1 dag halen? Het is echt mogelijk! Als jij enthousiast bent, kun je je vandaag nog melden bij 123-Theorie. Bij 123-theorie werken zeer ervaren en deskundige docenten die precies weten hoe de theorie-examens eruitzien. Je kunt oefenen met allerlei soorten vragen uit oude examens. De theoriecursus vindt groepsgewijs plaats. Deze opzet heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is uit onderzoek gebleken dat samen leren betere resultaten geeft dan individueel studeren. Soms kan een medeleerling iets net wat duidelijker uitleggen dan een leraar. Daarnaast is het een stuk gezelliger. En in een relaxte sfeer neem je nieuwe informatie gemakkelijker op.

Cursus in de ochtend, examen in de middag

De autotheorie-cursus van 123-Theorie vindt op 1 dag plaats. De ochtend is helemaal vrijgemaakt voor de cursus zelf. In de middag wordt je samen met alle andere deelnemers naar de CBR-locatie gebracht voor het examen. Het examen bestaat uit 65 vragen. Van de eerste 25 vragen, mag je er 12 fout hebben. Bij de volgende 40 vragen moet je er 35 goed hebben.

Schrijf je in en haal je theorie!

Inschrijven voor autotheorie kan je gemakkelijk online doen. Je zoekt de dichtstbijzijnde locatie, vult gegevens is en verstuurt die. 123-Theorie geeft direct een bevestiging en details over de cursus. Bij deze benadrukken we graag dat iedereen bij ons welkom is. Als jij dyslexie hebt of het moeilijk vindt je te concentreren, geef je op! Veel anderen gingen je voor en slaagden in één keer. En dit geldt ook voor jongeren met leerproblemen, taalproblemen en ADHD.

Bij 123-theorie is de slagingskans significant groter. Voor onze cursus gebruiken we geen saaie boeken of onduidelijke cd-roms. Professionals uit de praktijk leggen je alles uit: de betekenis van verkeersborden én verkeersregels. Je oefent zowel met vragen over gevaarherkenning als vragen over inzicht en regelgeving. Alles wordt in een ontspannen manier uitstekend uitgelegd.

https://www.123-theorie.nl/