Telaliberec
Image default
Transport and Transportation

Vergeet de gewone manier van parkeren – Ga voor parkeren aan de luchthaven

Wanneer u uw vakantie voorbereidt is vervoer naar de luchthaven vaak het laatste dat geregeld wordt. Neemt u de bus, trein of taxi? Vaak rijden reizigers naar de luchthaven en parkeren ze hun wagen daar terwijl ze op vakantie zijn. Waar parkeren? Is het een goede parking? En welke soort parking moeten we reserveren?

Meestal zijn er drie soorten luchthavenparkings. Onsite parking, Offsite parking en Meet & Greet/Valet parking. De Onsite parking legt zichzelf eigenlijk uit. U parkeert op het terrein van de luchthaven en wandelt dan of neemt een pendelbus naar de terminal. Dit is zeer handig en een belangrijk punt is dat het vlakbij de luchthaven is en u perfect weet waar uw wagen geparkeerd staat ook al blijft u langer op vakantie.

De Meet & Greet/Valet parking is zeer populair geworden de laatste jaren en is een zeer goede manier om uw wagen vlakbij de luchthaven te parkeren. U spreekt op voorhand af met de firma en ter plaatse wordt u dan opgewacht door een chauffeur die uw wagen parkeert. Wanneer u terugkomt van uw vakantie belt u naar de firma en dan wordt u opgewacht aan de aankomsthal zodat de firma u uw sleutels kan overhandigen. Superhandig en de ideale manier om uw vakantie op een rustige manier te beginnen. Hou wel rekening met de duurdere service.

Zorg er dus zeker voor dat u volgende keer aan de luchthaven parkeet, bijvoorbeeld om je auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven.

Mike Jones Paul heeft meer dan 20 jaar in de reissector gewerkt en nu deelt hij deze kennis door een reiscolumn voor een onafhankelijke krant te schrijven. Momenteel gebruikt hij deze expertise voor parkeren aan de luchthaven.

https://eazzypark.nl/